Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UnionistasCF (492867) - CA Cebollero (1416355) » 703870918: T71/J13/VI

Liga 703870918 Información oficial sobre el partido 703870918 en Hattrick

11.02.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 13 / VI.887 (15205)

UnionistasCF Alineación oficial del equipo 'UnionistasCF' en el partido 1 - 1 CA Cebollero Alineación oficial del equipo 'CA Cebollero' en el partido
0 - 1 Rajko Tarokić (13')
Eustaquio do Miño (22') 1 - 1
UnionistasCF Alineación oficial del equipo 'UnionistasCF' en el partido 1 - 1 CA Cebollero Alineación oficial del equipo 'CA Cebollero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
UnionistasCF Alineación oficial del equipo 'UnionistasCF' en el partido 1 - 0 CA Cebollero Alineación oficial del equipo 'CA Cebollero' en el partido
Tiene un resultado normal 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UnionistasCF

Goles Goles

  • 109 Minuto 13 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Eustaquio do Miño es va complicar la vida al minut 13 intentant esquivar Rajko Tarokić en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Cebollero, va robar-li la pilota i va marcar el 0 - 1 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 110 Minuto 22 (Gol de falta): Una falta al minut 22 va proporcionar un lliure directe al UnionistasCF. Eustaquio do Miño va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 56 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Mohsen Miyandoab de UnionistasCF va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Amaury Troussier que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 205 Minuto 60 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Eustaquio do Miño de UnionistasCF va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Mohsen Miyandoab al minut 60 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 225 Minuto 83 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Mohsen Miyandoab gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fokko Bogman de UnionistasCF va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Max Smeets es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tanel Tammela de UnionistasCF es va guanyar la targeta groga merescudament.

CA Cebollero

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 16 (Ocasión de contra por la derecha): Cebollero van sortir al contraatac amb encert al minut 16, però Abdelkrim Ouarab no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Cebollero, l'equip va recuperar la pilota al minut 21 i va contraatacar. En Vicente Benavides va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): Cebollero van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 78, però el xut de Iván Urreche des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cebollero va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Rajko Tarokić, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.