Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El gure (993403) - Los Vikingos S.A. (1333007) » 703866887: T71/J14/VI

Liga 703866887 Información oficial sobre el partido 703866887 en Hattrick

18.02.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 14 / VI.815 (15133)

El gure Alineación oficial del equipo 'El gure' en el partido 1 - 0 Los Vikingos S.A. Alineación oficial del equipo 'Los Vikingos S.A.' en el partido
Inārs Plaše (12') 1 - 0
El gure Alineación oficial del equipo 'El gure' en el partido 1 - 0 Los Vikingos S.A. Alineación oficial del equipo 'Los Vikingos S.A.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
El gure Alineación oficial del equipo 'El gure' en el partido 3 - 1 Los Vikingos S.A. Alineación oficial del equipo 'Los Vikingos S.A.' en el partido
Tiene mala suerte 2.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,1 % 0,3 % 6,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El gure

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Inārs Plaše, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del gure se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 12.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 3 per blocar una centrada d'en Steve Masson va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de gure.
  • 215 Minuto 16 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Edmondo Libero que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60, Kyial Jantolgoev gairebé va marcar per a gure des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): En Pajtim Häberli, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Samuel Béteille va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Los Vikingos S.A.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Răzvan Vlădoianu de Vikingos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 2, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 218 Minuto 11 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Dorian Văcărescu va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Heino Bübinger rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Vikingos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Răzvan Vlădoianu, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Reyes de Vikingos es va emportar una amonestació al minut 66 per provocar un rival.