Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

M.R Grup (1417969) - VALDEARRIBA FC (989342) » 703864075: T71/J11/VI

Liga 703864075 Información oficial sobre el partido 703864075 en Hattrick

28.01.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 11 / VI.765 (15083)

M.R Grup Alineación oficial del equipo 'M.R Grup' en el partido 6 - 0 VALDEARRIBA FC Alineación oficial del equipo 'VALDEARRIBA FC' en el partido
Yossef Carmel (30') 1 - 0
Juan Carlos Leon Santos (35') 2 - 0
Dinis Barros (63') 3 - 0
Juan Carlos Leon Santos (64') 4 - 0
José Manuel Iglesias (69') 5 - 0
Juan Carlos Leon Santos (81') 6 - 0
M.R Grup Alineación oficial del equipo 'M.R Grup' en el partido 6 - 0 VALDEARRIBA FC Alineación oficial del equipo 'VALDEARRIBA FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
M.R Grup Alineación oficial del equipo 'M.R Grup' en el partido 7 - 1 VALDEARRIBA FC Alineación oficial del equipo 'VALDEARRIBA FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

M.R Grup

Goles Goles

  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Grup contenien la respiració mentre en Yossef Carmel s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 35, Mikołaj Nawrocki va pentinar un córner cap al segon pal que Juan Carlos Leon Santos va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 0.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): Grup va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Dinis Barros va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): Grup va aconseguir el 4 - 0 quan Juan Carlos Leon Santos va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69, Grup va aconseguir el 5 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de José Manuel Iglesias, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Grup a 6 - 0. Juan Carlos Leon Santos va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Florian Naidin del Grup ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Grup van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Shiya Ali, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): José Manuel Iglesias una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 37, però una magnífica aturada de Luigi Pivari va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 209 Minuto 80 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Juan Carlos Leon Santos, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a VALDEARRIBA, però Dangerutis Jeriominas no va poder encertar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Adnan Al-Dahel de Grup la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mikołaj Nawrocki de Grup amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

VALDEARRIBA FC

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 28 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Hsan Rokbani quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 262 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): VALDEARRIBA va estar a punt d'empatar al 31 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Ziya Tunç Yelve que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 251 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Valentino Della Casa va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jamie Parsons de VALDEARRIBA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.