Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bruffalo FC. (1370347) - Fuenlabrada (435446) » 703863941: T71/J5/VI

Liga 703863941 Información oficial sobre el partido 703863941 en Hattrick

17.12.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 5 / VI.763 (15081)

Bruffalo FC. Alineación oficial del equipo 'Bruffalo FC.' en el partido 0 - 3 Justice League FC Alineación oficial del equipo 'Justice League FC' en el partido
0 - 1 Noè Rosell (35')
0 - 2 Enrique Aragonés (39')
0 - 3 Dan Pârvu (64')
Bruffalo FC. Alineación oficial del equipo 'Bruffalo FC.' en el partido 0 - 3 Justice League FC Alineación oficial del equipo 'Justice League FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bruffalo FC. Alineación oficial del equipo 'Bruffalo FC.' en el partido 2 - 0 Justice League FC Alineación oficial del equipo 'Justice League FC' en el partido
Tiene mala suerte 2.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bruffalo FC.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Tiburcio Martínez va estar a punt d'acabar en gol al minut 7, però el porter visitant Juan Gabriel Churruca va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 201 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Quinto Piovani no va entrar per centímetres.
  • 201 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Quinto Piovani va disposar d'una bona oportunitat al minut 86, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luca Ciannarella de Bruffalo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Justice League FC

Goles Goles

  • 140 Minuto 35 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Justice el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Noè Rosell va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 115 Minuto 39 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 39 minuts de joc, Enrique Aragonés, corrent com un esperitat, superà primer Luca Ciannarella per velocitat, i després el porter posant el 0 - 2 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 142 Minuto 64 (Gol de contra por la izquierda): En Dan Pârvu va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Justice sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Julián Gutiérrez-Calderón, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 82 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 91 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Justice, l'equip va recuperar la pilota al minut 91 i va contraatacar. En Manuel Sánchez Angulo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Clint Gaughran es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.