Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fuenlabrada (435446) - Desesperao (125731) » 703863936: T71/J4/VI

Liga 703863936 Información oficial sobre el partido 703863936 en Hattrick

10.12.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 4 / VI.763 (15081)

Justice League FC Alineación oficial del equipo 'Justice League FC' en el partido 0 - 2 Desesperao Alineación oficial del equipo 'Desesperao' en el partido
0 - 1 Jaime Checa (64')
0 - 2 Sergio Vilallonga (81')
Justice League FC Alineación oficial del equipo 'Justice League FC' en el partido 0 - 2 Desesperao Alineación oficial del equipo 'Desesperao' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Justice League FC Alineación oficial del equipo 'Justice League FC' en el partido 0 - 1 Desesperao Alineación oficial del equipo 'Desesperao' en el partido
Tiene un resultado normal 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,1 % 2,8 % 80,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Justice League FC

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Justice va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Georgi Andreev en un 1 contra 1 amb el porter Odón Saavedra Quijano, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): En Enrique Ocón va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Justice, l'equip va recuperar la pilota al minut 53 i va contraatacar. En Georgi Andreev va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Justice va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Manuel Sánchez Angulo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 7, Enrique Aragonés de Justice va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Desesperao

Goles Goles

  • 106 Minuto 64 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Jaime Checa va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 64, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Desesperao, mentre ja celebrava el 0 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 115 Minuto 81 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Enrique Ocón no va poder aturar Sergio Vilallonga de Desesperao, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 81 el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 3 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Aaron Miquel, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 237 Minuto 21 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jacinto João Rosa Jesus va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Pablo Calvache va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Sergio Vilallonga ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Al minut 48 de partit, Sergio Vilallonga quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Eduard Toderel va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 52, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Andrieu Masquef va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jaime Checa. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.