Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

eman club (1438283) - Unión Deportiva HTHDLGP (123821) » 703850431: T71/J2/VI

Liga 703850431 Información oficial sobre el partido 703850431 en Hattrick

26.11.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 2 / VI.522 (14840)

eman club Alineación oficial del equipo 'eman club' en el partido 2 - 0 Unión Deportiva HTHDLGP Alineación oficial del equipo 'Unión Deportiva HTHDLGP' en el partido
Aurel Lechea (10') 1 - 0
Aurel Lechea (53') 2 - 0
eman club Alineación oficial del equipo 'eman club' en el partido 2 - 0 Unión Deportiva HTHDLGP Alineación oficial del equipo 'Unión Deportiva HTHDLGP' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
eman club Alineación oficial del equipo 'eman club' en el partido 4 - 1 Unión Deportiva HTHDLGP Alineación oficial del equipo 'Unión Deportiva HTHDLGP' en el partido
Tiene mala suerte 3.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

eman club

Goles Goles

  • 116 Minuto 10 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 10, en Claudiu Vârtaci del eman va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Aurel Lechea que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 0.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Aurel Lechea, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a eman.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): En Aurel Lechea es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Claudiu Vârtaci de eman va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ahto Mets per poc que no incrementa el marcador al minut 52. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ulrich Rubach va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Unión Deportiva HTHDLGP

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): El Deportiva creava perill des de la dreta al minut 19, però en Alois Bezold, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Pane Najdoski desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 253 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): En Alois Bezold va fer una estirada espectacular al minut 67, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Christophe Lagrange.
  • 253 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 76 en Maurizio Breghiroli va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Alois Bezold va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 252 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Ronnie Tumuhairwe ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 8, Jan Grisez de Deportiva va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.