Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Anaconda Project (1584385) - _olimpic_ (307989) » 703850423: T71/J14/VI

Liga 703850423 Información oficial sobre el partido 703850423 en Hattrick

18.02.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 14 / VI.521 (14839)

Anaconda Project Alineación oficial del equipo 'Anaconda Project' en el partido 3 - 0 _olimpic_ Alineación oficial del equipo '_olimpic_' en el partido
Félix Valencia Junco (30') 1 - 0
Erick Zambrano (70') 2 - 0
Alejandro Mesco (80') 3 - 0
Anaconda Project Alineación oficial del equipo 'Anaconda Project' en el partido 3 - 0 _olimpic_ Alineación oficial del equipo '_olimpic_' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Anaconda Project Alineación oficial del equipo 'Anaconda Project' en el partido 1 - 1 _olimpic_ Alineación oficial del equipo '_olimpic_' en el partido
Tiene suerte 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,5 % 37,4 % 31,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Anaconda Project

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Félix Valencia Junco ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Anaconda es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Erick Zambrano, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Anaconda.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): En Alejandro Mesco va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 17 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Félix Valencia Junco, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Erick Zambrano va estar a punt d'avançar els locals al minut 19 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Anaconda sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Erick Zambrano, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 35 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Carlos Andrés Fariñas gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Benjamin Taxwell va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

_olimpic_

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): olimpic va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 20, quan Raúl Ortiz Moreno va quedar-se sol davant el porter Gert Weel, però aquest va poder aturar el xut.
  • 262 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Abar Mendigur per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 34, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): olimpic va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Salvatore Fantino es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 240 Minuto 55 (Ocasión de contra de falta): El olimpic va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Mahmoud Nasouh Issa la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 261 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Mahmoud Nasouh Issa va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tanvir Panvalkar de olimpic va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.