Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

De Pagao FC (1461569) - los membrilluelos F.C (437724) » 703844249: T71/J10/VI

Liga 703844249 Información oficial sobre el partido 703844249 en Hattrick

21.01.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 10 / VI.411 (14729)

De Pagao FC Alineación oficial del equipo 'De Pagao FC' en el partido 1 - 3 los membrilluelos F.C Alineación oficial del equipo 'los membrilluelos F.C' en el partido
0 - 1 Charlie Livers (38')
0 - 2 Mustafa Ali Gencebay (61')
Harry Bühlmann (65') 1 - 2
1 - 3 Jesús Vallines (82')
De Pagao FC Alineación oficial del equipo 'De Pagao FC' en el partido 1 - 3 los membrilluelos F.C Alineación oficial del equipo 'los membrilluelos F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
De Pagao FC Alineación oficial del equipo 'De Pagao FC' en el partido 1 - 4 los membrilluelos F.C Alineación oficial del equipo 'los membrilluelos F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 0.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

De Pagao FC

Goles Goles

  • 101 Minuto 65 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Harry Bühlmann trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 16 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Ivan Damsgård va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Charlie Livers. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pagao va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Henrik Krekker va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fabián Purizaga de Pagao amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

los membrilluelos F.C

Goles Goles

  • 172 Minuto 38 (Gol por la izquierda): membrilluelos va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 38. Charlie Livers va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 183 Minuto 61 (Gol por la derecha): Mustafa Ali Gencebay va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Al minut 82, membrilluelos va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Jesús Vallines, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En José Francisco Enatorriaga ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Pavlo Gagukha de membrilluelos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 19, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de José Ocaña que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 270 Minuto 37 (Ocasión de falta): En Mark Gogotov va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 37. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Al minut 48 de partit, Mark Gogotov va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Tiberiu Popesc després de 52 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Santiago Villaurreta va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Tiberiu Popesc. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.