Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los yonkis de la estrella (48045) - Madrid Hotspurs F.C. (438490) » 703841286: T71/J12/VI

Liga 703841286 Información oficial sobre el partido 703841286 en Hattrick

04.02.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 12 / VI.358 (14676)

Los yonkis de la estrella Alineación oficial del equipo 'Los yonkis de la estrella' en el partido 4 - 1 Madrid Hotspurs F.C. Alineación oficial del equipo 'Madrid Hotspurs F.C.' en el partido
Antonio Barrachina (34') 1 - 0
Eugene Städtli (37') 2 - 0
Eugene Städtli (40') 3 - 0
Mateusz Pielucha (40') 4 - 0
4 - 1 Domenico Haeringer (85')
Los yonkis de la estrella Alineación oficial del equipo 'Los yonkis de la estrella' en el partido 4 - 1 Madrid Hotspurs F.C. Alineación oficial del equipo 'Madrid Hotspurs F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los yonkis de la estrella Alineación oficial del equipo 'Los yonkis de la estrella' en el partido 4 - 0 Madrid Hotspurs F.C. Alineación oficial del equipo 'Madrid Hotspurs F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 3.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los yonkis de la estrella

Goles Goles

  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a estrella va ser Antonio Barrachina.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37, estrella va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Eugene Städtli, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 115 Minuto 40 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Eugene Städtli de estrella va fer un bon esprint per escapar-se de Roberto Banjac i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 3 - 0. Tot un espectacle!
  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Hotspurs. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Mateusz Pielucha la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del estrella es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 0 arribava al minut 40.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11, Mateusz Pielucha arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Nicolas Moesenbacher una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 42, però una magnífica aturada de Alejandro Cardozo va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): En Nicolas Moesenbacher, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Luis Sierra va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): En Antonio Barrachina, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El estrella ho intentava per la dreta per mitjà de Tamás Földes, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Al minut 87 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Diego Ribera de estrella va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Nicolas Moesenbacher es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Madrid Hotspurs F.C.

Goles Goles

  • 119 Minuto 85 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Domenico Haeringer va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 4 - 1 al minut 85.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Hotspurs va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 81, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Domenico Haeringer.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Jim Clift de Hotspurs va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 41 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Jim Clift va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.