Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ALBRODREY (118053) - U.D. Guazamara (1419236) » 703839003: T71/J1/VI

Liga 703839003 Información oficial sobre el partido 703839003 en Hattrick

19.11.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 1 / VI.318 (14636)

ALBRODREY Alineación oficial del equipo 'ALBRODREY' en el partido 1 - 1 U.D. Guazamara Alineación oficial del equipo 'U.D. Guazamara' en el partido
0 - 1 Yoeri Francke (29')
Roman Golodukhin (63') 1 - 1
ALBRODREY Alineación oficial del equipo 'ALBRODREY' en el partido 1 - 1 U.D. Guazamara Alineación oficial del equipo 'U.D. Guazamara' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ALBRODREY Alineación oficial del equipo 'ALBRODREY' en el partido 1 - 2 U.D. Guazamara Alineación oficial del equipo 'U.D. Guazamara' en el partido
Tiene un resultado normal 0.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,9 % 4,1 % 76,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ALBRODREY

Goles Goles

  • 141 Minuto 63 (Gol de contra por el centro): ALBRODREY va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 63, quan Roman Golodukhin, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): ALBRODREY va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Roman Golodukhin va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter José Aníbal da Guia Jr..
  • 240 Minuto 31 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de ALBRODREY van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 31 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Mauro Euza, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Arsen Kushanov de ALBRODREY va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

U.D. Guazamara

Goles Goles

  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Guazamara va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 29. Yoeri Francke va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Felipe Bedoya va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 27, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però William Flühmann va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 283 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Ramón Rubio La Fuente, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Ramón Rubio La Fuente va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62 William Flühmann va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Mauro Ortiz Leon, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 272 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Es duien 67 minuts de partit jugats quan Kobus de Reuver va estar a punt de posar per davant a Guazamara amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de William Flühmann va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, un refús desafortunat de William Flühmann, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Mauro Ortiz Leon no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.