Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D.SAN PEDRO Y SAN PABLO (777587) - Castro de la Lomba C.F. (1420108) » 703836312: T71/J14/VI

Liga 703836312 Información oficial sobre el partido 703836312 en Hattrick

18.02.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 14 / VI.269 (14587)

U.D.SAN PEDRO Y SAN PABLO Alineación oficial del equipo 'U.D.SAN PEDRO Y SAN PABLO' en el partido 1 - 0 Castro de la Lomba C.F. Alineación oficial del equipo 'Castro de la Lomba C.F.' en el partido
Petrakis Parathirakis (57') 1 - 0
U.D.SAN PEDRO Y SAN PABLO Alineación oficial del equipo 'U.D.SAN PEDRO Y SAN PABLO' en el partido 1 - 0 Castro de la Lomba C.F. Alineación oficial del equipo 'Castro de la Lomba C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
U.D.SAN PEDRO Y SAN PABLO Alineación oficial del equipo 'U.D.SAN PEDRO Y SAN PABLO' en el partido 4 - 3 Castro de la Lomba C.F. Alineación oficial del equipo 'Castro de la Lomba C.F.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
49,2 % 24,1 % 26,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D.SAN PEDRO Y SAN PABLO

Goles Goles

  • 122 Minuto 57 (Gol por la izquierda): SP Y SP, atacant per l'esquerra al minut 57, va aprofitar el magnífic llançament de Petrakis Parathirakis per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Alberto Cossío va estar a punt d'avançar els locals al minut 25 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): En Per-Olof Börjesson va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Castro de la Lomba C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Al minut 11, un refús desafortunat de Ern Keller, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però 沈 (Shen) 若锦 (Ruojin) no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 239 Minuto 26 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Marcus Hoad va servir per deixar enrere el gegant Per-Olof Börjesson al minut 26, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Castro que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Sorin Avram, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 208 Minuto 34 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Isidro Sánchez de Castro va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Marcus Hoad es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 273 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 53, quan en Timothy Rosen va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 285 Minuto 54 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del SP Y SP. La jugada d'estratègia del Castro per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Guillem Romaguera va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.