Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vallmoll cf (121896) - Villarreal ONE (49374) » 703832424: T71/J8/VI

Liga 703832424 Información oficial sobre el partido 703832424 en Hattrick

07.01.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 8 / VI.200 (14518)

Vallmoll cf Alineación oficial del equipo 'Vallmoll cf' en el partido 4 - 0 Villarreal ONE Alineación oficial del equipo 'Villarreal ONE' en el partido
Manuel Medina (76') 1 - 0
Benchomo López Ramos (85') 2 - 0
Manuel Medina (89') 3 - 0
Benchomo López Ramos (89') 4 - 0
Vallmoll cf Alineación oficial del equipo 'Vallmoll cf' en el partido 4 - 0 Villarreal ONE Alineación oficial del equipo 'Villarreal ONE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vallmoll cf Alineación oficial del equipo 'Vallmoll cf' en el partido 0 - 2 Villarreal ONE Alineación oficial del equipo 'Villarreal ONE' en el partido
Tiene mucha potra 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vallmoll cf

Goles Goles

  • 105 Minuto 76 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 76, Javier Núñez Chacón va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Manuel Medina, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 0.
  • 142 Minuto 85 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 85 minuts quan Benchomo López Ramos va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 0 per a Vallmoll.
  • 105 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Manuel Medina rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Feliks Dominikowski, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 3 - 0 a l'estadi!
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 89 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Vallmoll. A fi d'aconseguir el 4 - 0, van tocar-la en curt per tal que Benchomo López Ramos xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Al minut 14, Fredrik Wikborg arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Vallmoll va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Kazimierz Pusz, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 64 (Ocasión de contra por la derecha): Javier Núñez Chacón va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Vallmoll que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 240 Minuto 78 (Ocasión de contra de falta): Vallmoll va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Daniele Castello va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 15, Manuel Medina de Vallmoll va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Villarreal ONE

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Andrés Marcelo Toscano ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 270 Minuto 50 (Ocasión de falta): Erlendur Már Hinriksson va xutar magistralment una falta al minut 50 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 270 Minuto 63 (Ocasión de falta): El Villarreal va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 63 amb un llançament de falta perillós. En Erlendur Már Hinriksson però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 271 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73 de partit, Xiraxi Villacanes quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gabriel Lepikson de Villarreal va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.