Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

tæmæˈzɪɣt (778204) - Lola Mento (438632) » 703829033: T71/J14/VI

Liga 703829033 Información oficial sobre el partido 703829033 en Hattrick

18.02.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 14 / VI.139 (14457)

tæmæˈzɪɣt Alineación oficial del equipo 'tæmæˈzɪɣt' en el partido 2 - 1 Lola Mento Alineación oficial del equipo 'Lola Mento' en el partido
0 - 1 Mário Pedrosa (6')
Raúl Eduardo Petetta (18') 1 - 1
Hebert Galarraga (70') 2 - 1
tæmæˈzɪɣt Alineación oficial del equipo 'tæmæˈzɪɣt' en el partido 2 - 1 Lola Mento Alineación oficial del equipo 'Lola Mento' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
tæmæˈzɪɣt Alineación oficial del equipo 'tæmæˈzɪɣt' en el partido 1 - 2 Lola Mento Alineación oficial del equipo 'Lola Mento' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,6 % 4,8 % 75,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tæmæˈzɪɣt

Goles Goles

  • 113 Minuto 18 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Raúl Eduardo Petetta de RIF va aconseguir igualar el partit al minut 18, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 122 Minuto 70 (Gol por la izquierda): RIF prenia la batuta de l'encontre al minut 70, quan en Hebert Galarraga va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): El jugador de RIF Gerthard Lepp quasi va assolir l'empat al minut 11 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Jochen Dobrowolski va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 216 Minuto 68 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Joosia Tapio va ser clau en la jugada d'atac de RIF al minut 68, quan ell mateix va fer una passada brutal a Pavel Danihel, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): RIF per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 68, quan Joosia Tapio va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): En Jason Isaacs, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jochen Dobrowolski.
  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 54, Patrik Móricz de RIF va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lola Mento

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Mário Pedrosa va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Carles Maria Barcelona va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): Lola van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 17, però el xut de Darto Koswara des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 262 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79 Johannes Büchel va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Ahmed Abdullah va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 261 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 85 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Johannes Büchel va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Robert Ciocea de Lola amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.