Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vinaros CF. (778910) - Lola Mento (438632) » 703828990: T71/J4/VI

Liga 703828990 Información oficial sobre el partido 703828990 en Hattrick

10.12.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 4 / VI.139 (14457)

Vinaros CF. Alineación oficial del equipo 'Vinaros CF.' en el partido 3 - 2 Lola Mento Alineación oficial del equipo 'Lola Mento' en el partido
Dionísio Farinho (7') 1 - 0
1 - 1 Carles Maria Barcelona (20')
Dionísio Farinho (34') 2 - 1
Dionísio Farinho (36') 3 - 1
3 - 2 Robert Ciocea (57')
Vinaros CF. Alineación oficial del equipo 'Vinaros CF.' en el partido 3 - 2 Lola Mento Alineación oficial del equipo 'Lola Mento' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Vinaros CF. Alineación oficial del equipo 'Vinaros CF.' en el partido 1 - 3 Lola Mento Alineación oficial del equipo 'Lola Mento' en el partido
Tiene suerte 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,8 % 2,7 % 80,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vinaros CF.

Goles Goles

  • 137 Minuto 7 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 7 en Óscar Cerca va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Dionísio Farinho podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 0 va pujar al marcador.
  • 142 Minuto 34 (Gol de contra por la izquierda): En Dionísio Farinho va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): VCF va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Dionísio Farinho va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): En Aniello Fedele es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Alexander Dinur una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 38, però una magnífica aturada de Augusto Tumiati va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Lola Mento

Goles Goles

  • 143 Minuto 20 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Lola va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Carles Maria Barcelona, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 1.
  • 152 Minuto 57 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 2 quan Robert Ciocea va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 57 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Xavi Gibrat va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 251 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Mário Pedrosa va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Joseph García no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 261 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Salvador Marés va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 262 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Lola va estar a punt d'empatar al 72 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Firmo Abalde que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.