Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. torpedo turisense (30917) - Crivillen FC (777449) » 703828180: T71/J11/VI

Liga 703828180 Información oficial sobre el partido 703828180 en Hattrick

28.01.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 11 / VI.124 (14442)

C.D. torpedo turisense Alineación oficial del equipo 'C.D. torpedo turisense' en el partido 0 - 1 Crivillen FC Alineación oficial del equipo 'Crivillen FC' en el partido
0 - 1 Ursin Bernot (57')
C.D. torpedo turisense Alineación oficial del equipo 'C.D. torpedo turisense' en el partido 0 - 1 Crivillen FC Alineación oficial del equipo 'Crivillen FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D. torpedo turisense Alineación oficial del equipo 'C.D. torpedo turisense' en el partido 1 - 0 Crivillen FC Alineación oficial del equipo 'Crivillen FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. torpedo turisense

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 11 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Javier Rueda Pérez de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 205 Minuto 78 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Uriah Tir marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Flavio Milonga que va xutar a fora per molt poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Aymerick Bret.

Crivillen FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 57 (Gol de contra por el centro): El Crivillen era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Ursin Bernot va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Crivillen, l'equip va recuperar la pilota al minut 23 i va contraatacar. En Stefan Łagan va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): El Crivillen va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 30, però en Víctor Vecino va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 286 Minuto 55 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Pere Jordi Sanfélix va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): Crivillen van sortir al contraatac al minut 87, però Txomin Anido va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.