Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zoniel C.F (490975) - Corcubión (433752) » 703826878: T71/J7/VI

Liga 703826878 Información oficial sobre el partido 703826878 en Hattrick

31.12.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 7 / VI.101 (14419)

Coruño S.D Alineación oficial del equipo 'Coruño S.D' en el partido 1 - 3 Corcubión Alineación oficial del equipo 'Corcubión' en el partido
Chaouqi Sekkour (41') 1 - 0
1 - 1 Mikel Bidaetxe (44')
1 - 2 Mikel Bidaetxe (61')
1 - 3 Rodrigo Margalef (82')
Coruño S.D Alineación oficial del equipo 'Coruño S.D' en el partido 1 - 3 Corcubión Alineación oficial del equipo 'Corcubión' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Coruño S.D Alineación oficial del equipo 'Coruño S.D' en el partido 0 - 2 Corcubión Alineación oficial del equipo 'Corcubión' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,7 % 0,2 % 95,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Coruño S.D

Goles Goles

  • 141 Minuto 41 (Gol de contra por el centro): Coruño va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 41, quan Chaouqi Sekkour, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): En Amar Zelenović es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): Coruño van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 75, però Nathaniel Ullman va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 211 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Stefano Mangione va estar a punt de marcar al minut 76 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Corcubión

Goles Goles

  • 161 Minuto 44 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Mikel Bidaetxe que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 172 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Al minut 61 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Corcubión prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Mikel Bidaetxe.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Rodrigo Margalef, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Es duien 11 minuts de partit jugats quan Riku Hulkkonen va estar a punt de posar per davant a Corcubión amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Rodrigo Alio va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Bartolomeu de Rosita ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Corcubión va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Rodrigo Alio va desviar el xut final de Rodrigo Margalef després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 263 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Riku Hulkkonen va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Després de 74 minuts, Domingo Faustino Bardo va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Rodrigo Alio va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Gustavo Medero, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 84 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Corcubión va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gustavo Medero de Corcubión es va emportar una amonestació al minut 31 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gerhard Audergon de Corcubión amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.