Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Deportivo Abayok (988929) - Woolfers F.C. (1333535) » 703826855: T71/J2/VI

Liga 703826855 Información oficial sobre el partido 703826855 en Hattrick

26.11.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 2 / VI.101 (14419)

Club Deportivo Abayok Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Abayok' en el partido 4 - 0 RaHoVi Alineación oficial del equipo 'RaHoVi' en el partido
Zebulón Sáenz del Molino (24') 1 - 0
Carlos Marchena (29') 2 - 0
Carlos Marchena (32') 3 - 0
Julio Claudio Mazo (34') 4 - 0
Club Deportivo Abayok Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Abayok' en el partido 4 - 0 RaHoVi Alineación oficial del equipo 'RaHoVi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Club Deportivo Abayok Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Abayok' en el partido 5 - 0 RaHoVi Alineación oficial del equipo 'RaHoVi' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Deportivo Abayok

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Abayok contenien la respiració mentre en Zebulón Sáenz del Molino s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Abayok va augmentar la diferència quan Carlos Marchena no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): En Carlos Marchena de Abayok va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): Abayok va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Julio Claudio Mazo va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En Julio Claudio Mazo, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): Abayok van sortir al contraatac al minut 67, però Juan Ignacio Labraña Martinez va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Carlos Marchena va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, Eudi Azkoaga gairebé va marcar per a Abayok des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Al minut 78 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Juan Ignacio Labraña Martinez de Abayok va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Marc Peña de Abayok va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

RaHoVi

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 28, Venanci Fransech de RaHoVi va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marcos Fernández Solar de RaHoVi es va emportar una amonestació al minut 33 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Juan Peláez de RaHoVi es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Venanci Fransech va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.