Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing Club Palma (1368392) - pelayos de la presa fc (1588104) » 703825290: T71/J2/VI

Liga 703825290 Información oficial sobre el partido 703825290 en Hattrick

26.11.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 2 / VI.73 (14391)

Racing Club Palma Alineación oficial del equipo 'Racing Club Palma' en el partido 1 - 1 pelayos de la presa fc Alineación oficial del equipo 'pelayos de la presa fc' en el partido
Farnoud Naddafian (33') 1 - 0
1 - 1 Franciszek Chorzewski (36')
Racing Club Palma Alineación oficial del equipo 'Racing Club Palma' en el partido 1 - 1 pelayos de la presa fc Alineación oficial del equipo 'pelayos de la presa fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Racing Club Palma Alineación oficial del equipo 'Racing Club Palma' en el partido 2 - 0 pelayos de la presa fc Alineación oficial del equipo 'pelayos de la presa fc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,7 % 0,1 % 4,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Club Palma

Goles Goles

  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 33 gràcies a la jugada de Farnoud Naddafian, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Hannes-Noah Seifert del Racing ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Racing va estar a punt de posar-se per davant al minut 26 però Antoniu Mateş va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Farnoud Naddafian va estar a punt de sentenciar el partit al minut 35, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 47 per blocar una centrada d'en Karol Hranka va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Racing.
  • 222 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): En Hannes-Noah Seifert va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 27, Hannes-Noah Seifert de Racing va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Hannes-Noah Seifert es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

pelayos de la presa fc

Goles Goles

  • 141 Minuto 36 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de pelayos van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Franciszek Chorzewski.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Al minut 16 de partit, Rubén Estelrich quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de pelayos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Vincent Bourdet, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 271 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Diego Call va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 58, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Tommy Jacobsen va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Taneli Vartiainen va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Tommy Jacobsen, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Diego Call de pelayos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.