Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

chinpan (313010) - Jenova Tribaldos (1437688) » 703821459: T71/J10/VI

Liga 703821459 Información oficial sobre el partido 703821459 en Hattrick

21.01.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 10 / VI.4 (14322)

At.Cubierta Alineación oficial del equipo 'At.Cubierta' en el partido 1 - 3 Jenova Tribaldos Alineación oficial del equipo 'Jenova Tribaldos' en el partido
0 - 1 Manu Pennings (9')
0 - 2 Mareks Dermans (33')
0 - 3 Mareks Dermans (64')
Joan Manel Perajuan (74') 1 - 3
At.Cubierta Alineación oficial del equipo 'At.Cubierta' en el partido 1 - 3 Jenova Tribaldos Alineación oficial del equipo 'Jenova Tribaldos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
At.Cubierta Alineación oficial del equipo 'At.Cubierta' en el partido 0 - 3 Jenova Tribaldos Alineación oficial del equipo 'Jenova Tribaldos' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

At.Cubierta

Goles Goles

  • 101 Minuto 74 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Joan Manel Perajuan, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 3 per a At.Cubierta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 49 (Ocasión de contra por la izquierda): At.Cubierta van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 49, però el xut de Ramon Bufort des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 240 Minuto 71 (Ocasión de contra de falta): At.Cubierta van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 71 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Sergio Vaca no va ser gens encertat.
  • 202 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al 89, Ramon Bufort hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Renzo Gallas. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Jenova Tribaldos

Goles Goles

  • 171 Minuto 9 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 9, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Manu Pennings es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 33, Kenny Skydsgaard va pentinar un córner cap al segon pal que Mareks Dermans va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 2.
  • 118 Minuto 64 (Gol evento especial córner peinado): Aniceto Collar va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Tribaldos, Mareks Dermans, que va marcar, sense saber com, el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Folke Markof va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 26, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31 Bogdan Bodea va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Mareks Dermans, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Massimiliano Moretti de Tribaldos va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 32 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Mareks Dermans. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Kutan Abbasoğlu quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Bogdan Bodea, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Luca Bonatti, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 72 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Tribaldos va quedar sense poder incrementar el seu marcador.