Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Virgen Blanca (117755) - Pescaeros FC (315548) » 703821302: T71/J13/VI

Liga 703821302 Información oficial sobre el partido 703821302 en Hattrick

11.02.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 13 / VI.1 (14319)

Virgen Blanca Alineación oficial del equipo 'Virgen Blanca ' en el partido 3 - 0 Pescaeros FC Alineación oficial del equipo 'Pescaeros FC' en el partido
Jaroslav Dobrý (2') 1 - 0
Dalimil Mikač (51') 2 - 0
Žan Skrjanc (90') 3 - 0
Virgen Blanca Alineación oficial del equipo 'Virgen Blanca ' en el partido 3 - 0 Pescaeros FC Alineación oficial del equipo 'Pescaeros FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Virgen Blanca Alineación oficial del equipo 'Virgen Blanca ' en el partido 2 - 0 Pescaeros FC Alineación oficial del equipo 'Pescaeros FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Virgen Blanca

Goles Goles

  • 187 Minuto 2 (Gol tiro lejano): En Win Myo Aung conduïa pel cercle central i, veient a en Jaroslav Dobrý desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 1 - 0.
  • 187 Minuto 51 (Gol tiro lejano): L'entrenador del Virgen va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 51 va arribar el 2 - 0 quan en Dalimil Mikač va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.
  • 118 Minuto 90 (Gol evento especial córner peinado): En Luís Tomás Basto Santos entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Virgen, un peu providencial d'en Žan Skrjanc va situar el 3-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 4 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Jaroslav Dobrý va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 287 Minuto 47 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Max Rotwang ja els havia advertit que el porter contrari, en Hacı Yar, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 239 Minuto 48 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Kyaw Wai Yan Soe va marxar de Herbert Schöckel en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Virgen van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Dalimil Mikač de Virgen es va guanyar la targeta groga merescudament.

Pescaeros FC

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Pescaeros van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 31, però Gonzalo Masferrer va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Pescaeros van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Jonathan Boutillier va sortir desviat a la dreta de la porteria.