Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

youth barcelona (794741) - Canaletes FC (1431625) » 703821284: T71/J9/VI

Liga 703821284 Información oficial sobre el partido 703821284 en Hattrick

14.01.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 9 / VI.1 (14319)

youth barcelona Alineación oficial del equipo 'youth barcelona' en el partido 1 - 2 Canaletes FC Alineación oficial del equipo 'Canaletes FC' en el partido
0 - 1 Antonio Roselló (27')
0 - 2 Juan Carlos Mauleón (58')
Ruperto Ove (83') 1 - 2
youth barcelona Alineación oficial del equipo 'youth barcelona' en el partido 1 - 2 Canaletes FC Alineación oficial del equipo 'Canaletes FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
youth barcelona Alineación oficial del equipo 'youth barcelona' en el partido 2 - 0 Canaletes FC Alineación oficial del equipo 'Canaletes FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

youth barcelona

Goles Goles

  • 118 Minuto 83 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 83, el youth_bcn va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Ruperto Ove, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 60 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de youth_bcn tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En José Rollán ho va intentar al minut 60 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 287 Minuto 76 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Ruperto Ove ja els havia advertit que el porter contrari, en Sergio Miret, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Vinicio Borja de youth_bcn va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Canaletes FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 27 (Gol de contra por la izquierda): En Antonio Roselló va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 118 Minuto 58 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 58, Manuel Alberto Viego va pentinar un córner cap al segon pal que Juan Carlos Mauleón va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Juan Carlos Mauleón va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Canaletes va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Azkar Errandetxea, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): En Pablo Valiente Negrón va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.