Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Inter de Madrid (1416019) - mandinDX (994133) » 703818884: T71/J11/V

Liga 703818884 Información oficial sobre el partido 703818884 en Hattrick

28.01.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 11 / V.214 (5727)

Inter de Madrid Alineación oficial del equipo 'Inter de Madrid' en el partido 2 - 2 mandinDX Alineación oficial del equipo 'mandinDX' en el partido
Giuseppe Vigani (14') 1 - 0
Sławomir Socha (19') 2 - 0
2 - 1 Serafín Malo Heredia (49')
2 - 2 Carlos Queipo de Llano (80')
Inter de Madrid Alineación oficial del equipo 'Inter de Madrid' en el partido 2 - 2 mandinDX Alineación oficial del equipo 'mandinDX' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Inter de Madrid Alineación oficial del equipo 'Inter de Madrid' en el partido 2 - 0 mandinDX Alineación oficial del equipo 'mandinDX' en el partido
Tiene un resultado normal 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inter de Madrid

Goles Goles

  • 124 Minuto 14 (Gol de penalti): Corria el minut 14, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Madrid s'avançava en el marcador després que en Giuseppe Vigani xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 138 Minuto 19 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Alexandru-Marian Indrecan la va rematar Sławomir Socha amb una magnífica volea que va fer pujar per a Madrid el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Marc Frênois va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Bogdan Bălu! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Al minut 86 es va veure una gran oportunitat per a Madrid per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Marc Frênois, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

mandinDX

Goles Goles

  • 116 Minuto 49 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 49 minuts quan 纪 (Ji) 初鹏 (Chupeng) va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Serafín Malo Heredia, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 1.
  • 141 Minuto 80 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de mandinDX van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 2 mitjançant en Carlos Queipo de Llano.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de mandinDX va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de 纪 (Ji) 初鹏 (Chupeng), però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de mandinDX va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a José Javier Iturbide, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 237 Minuto 85 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Juan Miguel Mazo Monzón estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Serafín Malo Heredia, als 85 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 62 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Enrique La Serna després que el jugador de mandinDX li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Miguel Mazo Monzón de mandinDX va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.