Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Festival Fighters (1416658) - Esparta United (311043) » 703818875: T71/J9/V

Liga 703818875 Información oficial sobre el partido 703818875 en Hattrick

14.01.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 9 / V.214 (5727)

Festival Fighters Alineación oficial del equipo 'Festival Fighters' en el partido 5 - 0 Esparta United Alineación oficial del equipo 'Esparta United' en el partido
Ventura Armago (16') 1 - 0
Erik Vindahl (25') 2 - 0
Erik Vindahl (73') 3 - 0
José Luis Cillario (89') 4 - 0
Pedro José Bertolín (89') 5 - 0
Festival Fighters Alineación oficial del equipo 'Festival Fighters' en el partido 5 - 0 Esparta United Alineación oficial del equipo 'Esparta United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Festival Fighters Alineación oficial del equipo 'Festival Fighters' en el partido 3 - 1 Esparta United Alineación oficial del equipo 'Esparta United' en el partido
Tiene suerte 2.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,3 % 0,3 % 7,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Festival Fighters

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): Festival s'avançava al marcador al minut 16, després d'un rebot que va caçar en Ventura Armago per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 25 (Gol por la izquierda): En Erik Vindahl va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73, Festival va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Erik Vindahl, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 108 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 89, en Erik Vindahl la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en José Luis Cillario que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Festival va augmentar la diferència quan Pedro José Bertolín no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Al minut 13 es va veure una gran oportunitat per a Festival per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Michael Koreuber, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 209 Minuto 23 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Helmut Läufle va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Jader da Silva va xutar a fora.
  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): El jugador local Michael Koreuber per poc que no incrementa el marcador al minut 26. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Devon Dash va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): Festival van sortir al contraatac amb encert al minut 76, però Helmut Läufle no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Esparta United

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 2 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Silvester Ludescher no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Dominik Kirmaier estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 251 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Pablo Raimundo va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Nico Riesselmann no es va rendir i va fer unes grans aturades.