Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

siege cf (490511) - Sanosuke (1583777) » 703818844: T71/J1/V

Liga 703818844 Información oficial sobre el partido 703818844 en Hattrick

19.11.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 1 / V.214 (5727)

siege cf Alineación oficial del equipo 'siege cf' en el partido 1 - 1 Sanosuke Alineación oficial del equipo 'Sanosuke' en el partido
Ramón Cortejo (33') 1 - 0
1 - 1 Jacek Szubiński (67')
siege cf Alineación oficial del equipo 'siege cf' en el partido 1 - 1 Sanosuke Alineación oficial del equipo 'Sanosuke' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
siege cf Alineación oficial del equipo 'siege cf' en el partido 2 - 1 Sanosuke Alineación oficial del equipo 'Sanosuke' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,8 % 11,4 % 23,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

siege cf

Goles Goles

  • 124 Minuto 33 (Gol de penalti): siege va posar-se per davant 1 - 0 al minut 33, quan Ramón Cortejo va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Karl Mattingly va estar a punt d'acabar en gol al minut 5, però el porter visitant Zekeriya Göçmen va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19 es va veure una gran oportunitat per a siege per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Hermann Hjortnæs, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23, Ramón Cortejo arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 239 Minuto 30 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Ramón Cortejo va servir per deixar enrere el gegant Jozua Zorn al minut 30, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Poramet Thongkham va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de siege se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 239 Minuto 35 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Ramón Cortejo va deixar a Gonzalo Ezquerra assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Karl Mattingly va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Poramet Thongkham de siege va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Sanosuke

Goles Goles

  • 163 Minuto 67 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 67 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Jacek Szubiński.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): En Jacek Szubiński va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 261 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Rafael Zabalo va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Sanosuke va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Jozua Zorn es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 262 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Gonzalo Ezquerra per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 63, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Jonathan Granullas que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Óscar Rubio Saenz de Sanosuke es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Florin-Bogdan Gângă de Sanosuke la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.