Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gat Cendrer F.C (490054) - Villis City (1601656) » 703817998: T71/J13/V

Liga 703817998 Información oficial sobre el partido 703817998 en Hattrick

11.02.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 13 / V.198 (5711)

Gat Cendrer F.C Alineación oficial del equipo 'Gat Cendrer F.C' en el partido 1 - 0 Villis City Alineación oficial del equipo 'Villis City' en el partido
Vermudo De Espadañedo (19') 1 - 0
Gat Cendrer F.C Alineación oficial del equipo 'Gat Cendrer F.C' en el partido 1 - 0 Villis City Alineación oficial del equipo 'Villis City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gat Cendrer F.C Alineación oficial del equipo 'Gat Cendrer F.C' en el partido 2 - 0 Villis City Alineación oficial del equipo 'Villis City' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gat Cendrer F.C

Goles Goles

  • 185 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Villis. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Vermudo De Espadañedo la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Cendrer FC es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 19.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 23 (Ocasión de falta): En Martín Sáez es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Raúl Matapozuelos, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 230 Minuto 74 (Ocasión de falta): Al minut 74, Martín Sáez gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Villis City

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Santiago Abarrategui va marcar al minut 3 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 215 Minuto 34 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Marcel Breitsprecher quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 263 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en 展 (Zhan) 恒玉 (Hengyu) quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Villis va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de 展 (Zhan) 恒玉 (Hengyu), però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gabriel Sanfeliu de Villis va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Octavio Rinaldi de Villis va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.