Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LokoMotiv AO (436195) - Kiwis tristes (799370) » 703817163: T71/J1/V

Liga 703817163 Información oficial sobre el partido 703817163 en Hattrick

19.11.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 1 / V.184 (5697)

LokoMotiv AO Alineación oficial del equipo 'LokoMotiv AO' en el partido 2 - 1 Kiwis tristes Alineación oficial del equipo 'Kiwis tristes' en el partido
Adán Arrabal (48') 1 - 0
Adán Arrabal (52') 2 - 0
2 - 1 Gaitán Huarte (76')
LokoMotiv AO Alineación oficial del equipo 'LokoMotiv AO' en el partido 2 - 1 Kiwis tristes Alineación oficial del equipo 'Kiwis tristes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LokoMotiv AO Alineación oficial del equipo 'LokoMotiv AO' en el partido 1 - 1 Kiwis tristes Alineación oficial del equipo 'Kiwis tristes' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,0 % 33,0 % 28,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LokoMotiv AO

Goles Goles

  • 124 Minuto 48 (Gol de penalti): Al minut 48 l'àrbitre va premiar Loko amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Adán Arrabal va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 115 Minuto 52 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 52 minuts de joc, Adán Arrabal, corrent com un esperitat, superà primer Nils-Olof Olsson per velocitat, i després el porter posant el 2 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 18 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Loko sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Adán Arrabal, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 18 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Loko va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jesús Ángel Mainez García en un 1 contra 1 amb el porter Luis Roberto Vera, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37, Sebastián Martín Díaz arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Ajdin Isaković va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Loko se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ajdin Isaković. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Kiwis tristes

Goles Goles

  • 151 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76 els aficionats de tristes van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Gaitán Huarte va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Roman Linka va entorpir al marcador d'en Nikos Kostopoulos per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de tristes va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Milan Načić va sortir per sobre el travesser.
  • 251 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Milan Načić va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter 范 (Fan) 翊荣 (Yirong) no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejandro Ereño de tristes va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.