Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A LA TIBIA F.C. (311600) - Ud Ibizaa (795282) » 703817046: T71/J13/V

Liga 703817046 Información oficial sobre el partido 703817046 en Hattrick

11.02.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 13 / V.181 (5694)

A LA TIBIA F.C. Alineación oficial del equipo 'A LA TIBIA F.C.' en el partido 2 - 3 La Rustidora Alineación oficial del equipo 'La Rustidora' en el partido
0 - 1 Arno Sønderskov (25')
Evžen Kubový (40') 1 - 1
Hafız Perinçek (55') 2 - 1
2 - 2 Kurt Rutschka (78')
2 - 3 Arno Sønderskov (79')
A LA TIBIA F.C. Alineación oficial del equipo 'A LA TIBIA F.C.' en el partido 2 - 3 La Rustidora Alineación oficial del equipo 'La Rustidora' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
A LA TIBIA F.C. Alineación oficial del equipo 'A LA TIBIA F.C.' en el partido 2 - 2 La Rustidora Alineación oficial del equipo 'La Rustidora' en el partido
Tiene un resultado normal 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,8 % 36,9 % 33,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A LA TIBIA F.C.

Goles Goles

  • 112 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40 del partit, el jugador Evžen Kubový de TIBIA va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 142 Minuto 55 (Gol de contra por la izquierda): En Hafız Perinçek va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 39 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Sami Kivekäs va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Evžen Kubový, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 234 Minuto 56 (Ocasión de penalti): Al minut 56 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Evžen Kubový, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Passaven 73 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en 一城 (Kazuki) 伊藤 (Ito) va rematar alt.

La Rustidora

Goles Goles

  • 170 Minuto 25 (Gol de falta): Al minut 25, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Arno Sønderskov posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.
  • 106 Minuto 78 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Kurt Rutschka va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 78, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Rusti, mentre ja celebrava el 2 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 174 Minuto 79 (Gol de penalti): En Arno Sønderskov va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 2 - 3 al minut 79. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 24 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Kurt Rutschka va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30 de partit, Julián Maciel va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Karsten Golling, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 37 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Rusti va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 272 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Elvis Del Serra va marcar al minut 54 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 261 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 64 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Şinasi Erdinç va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.