Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCD Nueva España F.C (1365126) - meixonfrio S.D (1433069) » 703813856: T71/J14/V

Liga 703813856 Información oficial sobre el partido 703813856 en Hattrick

18.02.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 14 / V.124 (5637)

RCD Nueva España F.C Alineación oficial del equipo 'RCD Nueva España F.C' en el partido 3 - 1 meixonfrio S.D Alineación oficial del equipo 'meixonfrio S.D' en el partido
Grat Eiheragibel (33') 1 - 0
Sebastían Martellotto (44') 2 - 0
2 - 1 Umberto Floridia (53')
Sebastían Martellotto (58') 3 - 1
RCD Nueva España F.C Alineación oficial del equipo 'RCD Nueva España F.C' en el partido 3 - 1 meixonfrio S.D Alineación oficial del equipo 'meixonfrio S.D' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
RCD Nueva España F.C Alineación oficial del equipo 'RCD Nueva España F.C' en el partido 4 - 1 meixonfrio S.D Alineación oficial del equipo 'meixonfrio S.D' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD Nueva España F.C

Goles Goles

  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Grat Eiheragibel de N.España aconseguir un gol al minut 33 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): N.España va augmentar la diferència quan Sebastían Martellotto no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 132 Minuto 58 (Gol por la izquierda): En Sebastían Martellotto de N.España va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Al minut 13 es va veure una gran oportunitat per a N.España per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Grat Eiheragibel, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38, Grat Eiheragibel gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Stefano Parolisi va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ivan Pandov va estar a punt de sentenciar el partit al minut 41, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 237 Minuto 43 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Piotras Paščiukas estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Sebastían Martellotto, als 43 minuts, va fallar per ben poc.
  • 207 Minuto 89 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Rodrigo Benavides de N.España no va ser gol per ben poc.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Al minut 90 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Sebastían Martellotto de N.España va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

meixonfrio S.D

Goles Goles

  • 151 Minuto 53 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 53 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Umberto Floridia.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 6 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Massil Cherif Ouazzani va entorpir al marcador d'en Toralf Heimeran per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Al minut 23, un refús desafortunat de Patricio Cordero, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Umberto Floridia no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): meixonfrio van sortir al contraatac al minut 39, però Jeffrey Golez va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 262 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Jeffrey Golez va fer una jugada per la banda esquerra, però Patricio Cordero va aturar el seu xut.
  • 262 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Iyadh Mosbah per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 55, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Toralf Heimeran de meixonfrio va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.