Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Trufis (1430674) - TORA BORA JUNIORS (440642) » 703812720: T71/J10/V

Liga 703812720 Información oficial sobre el partido 703812720 en Hattrick

21.01.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 10 / V.104 (5617)

Trufis Alineación oficial del equipo 'Trufis' en el partido 0 - 3 TORA BORA JUNIORS Alineación oficial del equipo 'TORA BORA JUNIORS' en el partido
0 - 1 Tibério 'Conejito' Ortiz (37')
0 - 2 Chris 'Penetrator' Ries (44')
0 - 3 Segismundo Posch (63')
Trufis Alineación oficial del equipo 'Trufis' en el partido 0 - 3 TORA BORA JUNIORS Alineación oficial del equipo 'TORA BORA JUNIORS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Trufis Alineación oficial del equipo 'Trufis' en el partido 1 - 4 TORA BORA JUNIORS Alineación oficial del equipo 'TORA BORA JUNIORS' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,9 % 0,7 % 88,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Trufis

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 18 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Antonio Fonte va fer al minut 18 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Juan Pablo Graful, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 204 Minuto 49 (Ocasión de penalti): En Ramón Galligo va tirar un penal fent paradinha, però el porter no es va moure. Sense embranzida i amb el porter aguantant, el xut no va ser prou fort per superar-lo.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Carlos Macías Ramírez.

TORA BORA JUNIORS

Goles Goles

  • 172 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Tibério 'Conejito' Ortiz quedar desmarcat i marcar per a JUNIORS al minut 37. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Chris 'Penetrator' Ries va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 182 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Segismundo Posch va aprofitar un error defensiu al minut 63, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a JUNIORS.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): JUNIORS va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jesús Corcuera va desviar el xut final de Diego 'Timo Timo Timo' Miro després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 218 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Hounam Anbarlouei va entorpir al marcador d'en Segismundo Posch per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 280 Minuto 65 (Ocasión de falta): Diego 'Timo Timo Timo' Miro va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Lennard Bemelmans, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Lennard Bemelmans va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.