Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Montornés C.F. (1420671) - Cigala mecánica (1436731) » 703811912: T71/J4/V

Liga 703811912 Información oficial sobre el partido 703811912 en Hattrick

10.12.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 4 / V.90 (5603)

Montornés C.F. Alineación oficial del equipo 'Montornés C.F.' en el partido 3 - 1 Cigala mecánica Alineación oficial del equipo 'Cigala mecánica' en el partido
Iliyan Arbov (36') 1 - 0
1 - 1 Baztan Zumaran (39')
Wojciech Madaj (53') 2 - 1
Berthold Gudat (54') 3 - 1
Montornés C.F. Alineación oficial del equipo 'Montornés C.F.' en el partido 3 - 1 Cigala mecánica Alineación oficial del equipo 'Cigala mecánica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Montornés C.F. Alineación oficial del equipo 'Montornés C.F.' en el partido 1 - 2 Cigala mecánica Alineación oficial del equipo 'Cigala mecánica' en el partido
Tiene suerte 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,8 % 35,5 % 35,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Montornés C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Montornés prenia la batuta de l'encontre al minut 36, quan en Iliyan Arbov va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 122 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Montornés, atacant per l'esquerra al minut 53, va aprofitar el magnífic llançament de Wojciech Madaj per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Montornés va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Berthold Gudat progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 15 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Montornés Bernard Vieille quasi marca al minut 15 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Berthold Gudat l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 239 Minuto 21 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Wojciech Madaj va deixar a Enrico Fallea assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Montornés va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 40 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Alejandro Falces ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Joan Llauró al minut 61 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Wojciech Madaj va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 218 Minuto 71 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Aldo Salvadore va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Alejandro Falces rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Cigala mecánica

Goles Goles

  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del mecánica van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Baztan Zumaran va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Bernard Robb va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Diego Lanci, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Lucas Barthelemy va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.