Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Classic Clobec (1591792) - Vike's Team (991642) » 703811326: T71/J11/V

Liga 703811326 Información oficial sobre el partido 703811326 en Hattrick

28.01.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 11 / V.79 (5592)

Classic Clobec Alineación oficial del equipo 'Classic Clobec' en el partido 1 - 0 Vike's Team Alineación oficial del equipo 'Vike's Team' en el partido
Viorel Oveşea (59') 1 - 0
Classic Clobec Alineación oficial del equipo 'Classic Clobec' en el partido 1 - 0 Vike's Team Alineación oficial del equipo 'Vike's Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Classic Clobec Alineación oficial del equipo 'Classic Clobec' en el partido 3 - 0 Vike's Team Alineación oficial del equipo 'Vike's Team' en el partido
Tiene mala suerte 3.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Classic Clobec

Goles Goles

  • 121 Minuto 59 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Viorel Oveşea, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Classic se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 59.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Fernando Boixadós va estar a punt d'avançar els locals al minut 3 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 218 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner peinado): Fernando Boixadós quasi marca en una jugada assajada de córner que Iliya Tonchev havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Classic va estar a punt de posar-se per davant al minut 33 però Mauro Campolmi va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Vike. La jugada d'estratègia del Classic per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Viorel Oveşea va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Classic va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ziyad Jaber va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ras'cislau Zabreika.
  • 236 Minuto 75 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Marc Maymí no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Fernando Boixadós estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joanes Goikosoloeta de Classic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Iliya Tonchev de Classic es va emportar una amonestació al minut 74 per provocar un rival.

Vike's Team

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): David Zorić va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 36, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Lilian Bourgeot va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 260 Minuto 65 (Ocasión de falta): En Sergio Rivas Palas va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 263 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): El Vike creava perill des de la dreta al minut 67, però en Lilian Bourgeot, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Vasile Băcăoanu desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 261 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Vike va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Pepe Arizmendi López es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francisco Dameto de Vike va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Adriano Zavattini de Vike amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.