Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aldeamayor soccer club (773707) - Maldita (434195) » 703810765: T71/J11/V

Liga 703810765 Información oficial sobre el partido 703810765 en Hattrick

28.01.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 11 / V.69 (5582)

Aldeamayor soccer club Alineación oficial del equipo 'Aldeamayor soccer club' en el partido 2 - 1 Maldita Alineación oficial del equipo 'Maldita' en el partido
Samuel Matěj (59') 1 - 0
Guillermo Montemurro (72') 2 - 0
2 - 1 Ewald Kallmann (82')
Aldeamayor soccer club Alineación oficial del equipo 'Aldeamayor soccer club' en el partido 2 - 1 Maldita Alineación oficial del equipo 'Maldita' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Aldeamayor soccer club Alineación oficial del equipo 'Aldeamayor soccer club' en el partido 5 - 1 Maldita Alineación oficial del equipo 'Maldita' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aldeamayor soccer club

Goles Goles

  • 121 Minuto 59 (Gol por el centro): Al minut 59 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Samuel Matěj ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Aldeamayor es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Aldeamayor pel centre va donar un gran resultat: el gol de Guillermo Montemurro va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31 es va veure una gran oportunitat per a Aldeamayor per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Samuel Matěj, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Aldeamayor va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Min-Suk SaGong en un 1 contra 1 amb el porter Ikhzi Boucherwane, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Aldeamayor va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 37 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Andrija Aksović ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Lourenzo de Aguiar del Aldeamayor ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 230 Minuto 66 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 66 podia haver acabat en gol, però Ikhzi Boucherwane va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El Aldeamayor ho intentava per la dreta per mitjà de Min-Suk SaGong, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83, Lourenzo de Aguiar gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ikhzi Boucherwane va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 285 Minuto 88 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Aldeamayor a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Lourenzo de Aguiar va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tuomas Pajuoja de Aldeamayor la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Maldita

Goles Goles

  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): Maldita va aconseguir el 2 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Markus Vides, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Ewald Kallmann que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28 de partit, Hubert Harmata quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 253 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Gilbert Fabre quasi redueix la diferència al marcador al minut 79, però una gran estirada d'en Radu Trică va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 263 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El Maldita creava perill des de la dreta al minut 85, però en Radu Trică, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Enar Lizoain desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Enar Lizoain.