Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlantes de Canarias (1432479) - Casas Bajas F.S (490564) » 703810471: T71/J8/V

Liga 703810471 Información oficial sobre el partido 703810471 en Hattrick

07.01.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 8 / V.64 (5577)

Atlantes de Canarias Alineación oficial del equipo 'Atlantes de Canarias' en el partido 2 - 0 Casas Bajas F.S Alineación oficial del equipo 'Casas Bajas F.S' en el partido
Arsenio Ahamdanech (16') 1 - 0
Eliseu Artés (81') 2 - 0
Atlantes de Canarias Alineación oficial del equipo 'Atlantes de Canarias' en el partido 2 - 0 Casas Bajas F.S Alineación oficial del equipo 'Casas Bajas F.S' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlantes de Canarias Alineación oficial del equipo 'Atlantes de Canarias' en el partido 2 - 2 Casas Bajas F.S Alineación oficial del equipo 'Casas Bajas F.S' en el partido
Tiene un resultado normal 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,7 % 37,4 % 31,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlantes de Canarias

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): Corria el minut 16 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Arsenio Ahamdanech, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 139 Minuto 81 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Atlantes Eliseu Artés va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Peter Lukas va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 2 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Óscar Irurreta va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Gianni Mantione al minut 38 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Reyes Garostidi va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Arsenio Ahamdanech. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): Atlantes van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 84, però el xut de Arsenio Ahamdanech des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El jugador local Arsenio Ahamdanech per poc que no incrementa el marcador al minut 85. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Gianni Mantione va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Casas Bajas F.S

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Es duien 10 minuts de partit jugats quan František Kyselka va estar a punt de posar per davant a Casas amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Galván Burato va impedir un gol cantat.
  • 237 Minuto 34 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Dorian Kapałka va fer una magnífica centrada, però la rematada de Emilian Matcaşu va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 262 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Al minut 48 Tór Sverri á Oyggjarmúla va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Galván Burato va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 261 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Geovanny Pozo quasi aconsegueix empatar per Casas al minut 61, però Galván Burato va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 253 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 83 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Tór Sverri á Oyggjarmúla amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fryderyk Więdłocha es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.