Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Maccabi (1418192) - Los Pesabuches (1364933) » 703810351: T71/J4/V

Liga 703810351 Información oficial sobre el partido 703810351 en Hattrick

10.12.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 4 / V.62 (5575)

Maccabi Alineación oficial del equipo 'Maccabi' en el partido 1 - 2 Los Pesabuches Alineación oficial del equipo 'Los Pesabuches' en el partido
0 - 1 Joaquim Valente Miranda Ferreira (62')
Jindřich Čech (81') 1 - 1
1 - 2 Simeon Clapham (89')
Maccabi Alineación oficial del equipo 'Maccabi' en el partido 1 - 2 Los Pesabuches Alineación oficial del equipo 'Los Pesabuches' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Maccabi Alineación oficial del equipo 'Maccabi' en el partido 3 - 1 Los Pesabuches Alineación oficial del equipo 'Los Pesabuches' en el partido
Tiene mala suerte 3.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,9 % 0,2 % 5,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maccabi

Goles Goles

  • 112 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Maccabi equilibrava la balança al minut 81. En Jindřich Čech, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 35 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ismael Burket va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 35. En Carl-Georg Hasselbrook va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Martijn Heijnen del Maccabi ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jindřich Čech va estar a punt d'avançar els locals al minut 52 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En 艾尔肯 (Erken) 阿斯兰 (Arslan) va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Maccabi se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Los Pesabuches

Goles Goles

  • 138 Minuto 62 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Jairo Iturbe la va rematar Joaquim Valente Miranda Ferreira amb una magnífica volea que va fer pujar per a Pesabuches el 0 - 1.
  • 171 Minuto 89 (Gol por el centro): Amb 89 minuts jugats, Simeon Clapham de Pesabuches va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Es duien 15 minuts de partit jugats quan Joaquim Valente Miranda Ferreira va estar a punt de posar per davant a Pesabuches amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Abdelwakil Fonani va impedir un gol cantat.
  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Pesabuches, l'equip va recuperar la pilota al minut 20 i va contraatacar. En Rubén Montero Escobar va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Ubaldo Guitián va marcar al minut 34 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Ignacio Garnelo va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Pesabuches que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Pesabuches que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ignacio Garnelo, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Eloy Zarco va entorpir al marcador d'en León Delgado per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 272 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Manuel Giner, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 81 però la pilota va sortir lleugerament desviada.