Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

New York Giiants (437434) - Ciudad Rodrigo CF (799654) » 703808585: T71/J12/V

Liga 703808585 Información oficial sobre el partido 703808585 en Hattrick

04.02.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 12 / V.30 (5543)

New York Giiants Alineación oficial del equipo 'New York Giiants' en el partido 3 - 0 Betis Delicias Alineación oficial del equipo 'Betis Delicias' en el partido
Limay Scalise (11') 1 - 0
Ivan Lawler (23') 2 - 0
Ivan Lawler (67') 3 - 0
New York Giiants Alineación oficial del equipo 'New York Giiants' en el partido 3 - 0 Betis Delicias Alineación oficial del equipo 'Betis Delicias' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
New York Giiants Alineación oficial del equipo 'New York Giiants' en el partido 2 - 1 Betis Delicias Alineación oficial del equipo 'Betis Delicias' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,4 % 0,2 % 5,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

New York Giiants

Goles Goles

  • 185 Minuto 11 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Giiants van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Limay Scalise va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 137 Minuto 23 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 23 en Alex Díaz va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Ivan Lawler podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 2 - 0 va pujar al marcador.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ivan Lawler va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Christian Vedder va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Julián Raimundez va estar a punt de sentenciar el partit al minut 24, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 53 quan Christian Vedder de Giiants gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Betis Delicias

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 14 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Limay Scalise no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Jovica Grbavčević estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 250 Minuto 27 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Iliya Paunchev l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.
  • 251 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Antonino D'Aleo va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 250 Minuto 64 (Ocasión de falta): Una falta dubtosa a la frontal de l'àrea va donar a BetisD l'oportunitat d'apropar-se en el marcador al minut 64, però el xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mariusz Pyzia de BetisD va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Giancarlo Pantile de BetisD la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.