Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los rascabarrigas (1368563) - Pinatar CF (122063) » 703806852: T71/J13/IV

Liga 703806852 Información oficial sobre el partido 703806852 en Hattrick

11.02.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 13 / IV.63 (3486)

Kiliki Alineación oficial del equipo 'Kiliki' en el partido 2 - 1 Pinatar CF Alineación oficial del equipo 'Pinatar CF' en el partido
Teijo Pakola (33') 1 - 0
1 - 1 Paco Pedrosa (61')
Mikel Aiuriaetxabarria (75') 2 - 1
Kiliki Alineación oficial del equipo 'Kiliki' en el partido 2 - 1 Pinatar CF Alineación oficial del equipo 'Pinatar CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kiliki Alineación oficial del equipo 'Kiliki' en el partido 2 - 0 Pinatar CF Alineación oficial del equipo 'Pinatar CF' en el partido
Tiene un resultado normal 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kiliki

Goles Goles

  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Kiliki contenien la respiració mentre en Teijo Pakola s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 124 Minuto 75 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 75 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Mikel Aiuriaetxabarria. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Al minut 15 es va veure una gran oportunitat per a Kiliki per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Vivien Delangle, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Federico Speranza va estar a punt de sentenciar el partit al minut 35, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Vivien Delangle es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 285 Minuto 60 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Kiliki van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Vivien Delangle, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Vivien Delangle! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Pinatar CF

Goles Goles

  • 143 Minuto 61 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Pinatar eren letals, i Paco Pedrosa va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Pinatar van sortir al contraatac amb encert al minut 36, però Pablo Báez no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 239 Minuto 37 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Leonel Navarro va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Silviu Gorea per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pinatar va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jean-Pierre Hilti va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Pinatar va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Pablo Báez, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 205 Minuto 72 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Daver Dede va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Leonel Navarro, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Daver Dede de Pinatar la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 68, Leonel Navarro de Pinatar va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.