Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los rascabarrigas (1368563) - Metalurjicas Priego (492240) » 703806845: T71/J11/IV

Liga 703806845 Información oficial sobre el partido 703806845 en Hattrick

28.01.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 11 / IV.63 (3486)

Kiliki Alineación oficial del equipo 'Kiliki' en el partido 2 - 1 Metalurjicas Priego Alineación oficial del equipo 'Metalurjicas Priego' en el partido
0 - 1 Rudolph Hilse (33')
Vivien Delangle (48') 1 - 1
Moriel Goldblum (64') 2 - 1
Kiliki Alineación oficial del equipo 'Kiliki' en el partido 2 - 1 Metalurjicas Priego Alineación oficial del equipo 'Metalurjicas Priego' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kiliki Alineación oficial del equipo 'Kiliki' en el partido 2 - 0 Metalurjicas Priego Alineación oficial del equipo 'Metalurjicas Priego' en el partido
Tiene un resultado normal 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kiliki

Goles Goles

  • 190 Minuto 48 (Gol de falta): El Vivien Delangle va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Kiliki. 1-1.
  • 121 Minuto 64 (Gol por el centro): Moriel Goldblum va donar a Kiliki un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Teijo Pakola va estar a punt de marcar al minut 34 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Kiliki enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 208 Minuto 55 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Teijo Pakola de Kiliki va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Vivien Delangle que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 221 Minuto 59 (Ocasión por el centro): En Ricardo Tourné del Kiliki ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Moriel Goldblum va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 225 Minuto 86 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Max Fuchs de Kiliki va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.

Eventos clima Eventos clima

  • 307 Minuto 47 (Evento clima: SE: Support player boost succeeded): En Moriel Goldblum va ajudar molt al Kiliki. Hi va posar molt esforç, i això fa millors als jugadors del voltant.

Metalurjicas Priego

Goles Goles

  • 107 Minuto 33 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Rudolph Hilse semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a MET. Qui ho havia de dir! 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 11 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a MET al minut 11, però el xut de Ulises Publio Ovejero va topar amb la tanca defensiva.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de MET va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Bertjan Aarnoudse va sortir per sobre el travesser.
  • 205 Minuto 84 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Pau Tío era fer passades de llarga distància. Al minut 84 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Richarlyson Neves Filho però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 287 Minuto 85 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de MET tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Richarlyson Neves Filho ho va intentar al minut 85 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.