Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pinatar CF (122063) - Metalurjicas Priego (492240) » 703806836: T71/J9/IV

Liga 703806836 Información oficial sobre el partido 703806836 en Hattrick

14.01.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 9 / IV.63 (3486)

Pinatar CF Alineación oficial del equipo 'Pinatar CF' en el partido 2 - 3 Metalurjicas Priego Alineación oficial del equipo 'Metalurjicas Priego' en el partido
0 - 1 Volker Kormann (43')
0 - 2 Nicolas Thisted (44')
0 - 3 Volker Kormann (52')
Jean-Pierre Hilti (55') 1 - 3
Magnus Kabel (73') 2 - 3
Pinatar CF Alineación oficial del equipo 'Pinatar CF' en el partido 2 - 3 Metalurjicas Priego Alineación oficial del equipo 'Metalurjicas Priego' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pinatar CF Alineación oficial del equipo 'Pinatar CF' en el partido 1 - 1 Metalurjicas Priego Alineación oficial del equipo 'Metalurjicas Priego' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,8 % 14,5 % 60,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pinatar CF

Goles Goles

  • 139 Minuto 55 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Jean-Pierre Hilti van servir per superar a l'últim defensor, en Bolesław Gardziel. Tot va acabar amb el 1 - 3 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Pinatar cantant "Jean-Pierre Hilti selecció!"
  • 101 Minuto 73 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Magnus Kabel trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 42 (Ocasión de falta): Paco Pedrosa quasi dona a Pinatar l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): En Florent Bellier va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Metalurjicas Priego

Goles Goles

  • 187 Minuto 43 (Gol tiro lejano): En Bernardo Cruz conduïa pel cercle central i, veient a en Volker Kormann desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 0 - 1.
  • 187 Minuto 44 (Gol tiro lejano): Després de 44 minuts el MET, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Nicolas Thisted sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 0 - 2 va pujar al marcador.
  • 187 Minuto 52 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del MET va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Volker Kormann en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 7 (Ocasión de falta): El MET va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 7 amb un llançament de falta perillós. En Harun Veli Yenliç però, la va tirar centrada i amb poca potència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Bolesław Gardziel de MET es va guanyar la targeta groga merescudament.