Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Merkava (436214) - SD WSKA (1372644) » 703806182: T71/J14/IV

Liga 703806182 Información oficial sobre el partido 703806182 en Hattrick

18.02.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 14 / IV.51 (3474)

Merkava Alineación oficial del equipo 'Merkava' en el partido 2 - 2 SD WSKA Alineación oficial del equipo 'SD WSKA' en el partido
Roman Lechner (32') 1 - 0
1 - 1 Pedro Colmenares (40')
1 - 2 Pedro Colmenares (47')
Roman Lechner (71') 2 - 2
Merkava Alineación oficial del equipo 'Merkava' en el partido 2 - 2 SD WSKA Alineación oficial del equipo 'SD WSKA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Merkava Alineación oficial del equipo 'Merkava' en el partido 1 - 0 SD WSKA Alineación oficial del equipo 'SD WSKA' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Merkava

Goles Goles

  • 187 Minuto 32 (Gol tiro lejano): En Sylvain Bramoulle conduïa pel cercle central i, veient a en Roman Lechner desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 1 - 0.
  • 187 Minuto 71 (Gol tiro lejano): L'entrenador del Merkava va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 71 va arribar el 2 - 2 quan en Roman Lechner va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 19 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Nikolay Koshlakov ja els havia advertit que el porter contrari, en Nigel Buckingham, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 230 Minuto 39 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Francisco Gil, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

SD WSKA

Goles Goles

  • 143 Minuto 40 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de WSKA eren letals, i Pedro Colmenares va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 1 entrant des de la dreta.
  • 106 Minuto 47 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Pedro Colmenares sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 47 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): WSKA van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 20, però el xut de Bernd Schmuden des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 286 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 36, un contraatac del WSKA no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Gumersindo Baleira perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 243 Minuto 61 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del WSKA sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Bernd Schmuden, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 61 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.