Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F . C . COMANCHEROS (797914) - R.C.D. Espanyol de Barcelona (48215) » 703806181: T71/J13/IV

Liga 703806181 Información oficial sobre el partido 703806181 en Hattrick

11.02.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 13 / IV.51 (3474)

F . C . COMANCHEROS Alineación oficial del equipo 'F . C . COMANCHEROS' en el partido 0 - 1 R.C.D. Espanyol de Barcelona Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Espanyol de Barcelona' en el partido
0 - 1 Kasper Rządkowski (35')
F . C . COMANCHEROS Alineación oficial del equipo 'F . C . COMANCHEROS' en el partido 0 - 1 R.C.D. Espanyol de Barcelona Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Espanyol de Barcelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F . C . COMANCHEROS Alineación oficial del equipo 'F . C . COMANCHEROS' en el partido 3 - 1 R.C.D. Espanyol de Barcelona Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Espanyol de Barcelona' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,4 % 0,4 % 8,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F . C . COMANCHEROS

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): COMANCHEROS va estar a punt de posar-se per davant al minut 34 però Emmanuel Finke va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 289 Minuto 36 (Ocasión evento especial): Koni Franken va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 36, però no s'esperava que en Stefano Frizione, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 212 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, Koni Franken va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 237 Minuto 41 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Emmanuel Finke va fer una magnífica centrada, però la rematada de Einar Rits va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 213 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): El COMANCHEROS va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Koni Franken la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 285 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del COMANCHEROS van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Koni Franken, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 214 Minuto 62 (Ocasión de penalti): COMANCHEROS tenia un penal al seu favor al minut 62, però el porter va aturar el xut de Thomas Girard amb una gran estirada, evitant així l'empat. Un comentarista va cridar efusivament ''Alfredo Nava, t'estimo!!!''
  • 218 Minuto 75 (Ocasión evento especial córner peinado): Ðorđe Cvetković quasi marca en una jugada assajada de córner que Joerg Eckhoff havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 240 Minuto 79 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el COMANCHEROS sortien al contraatac. La falta llançada per Thomas Girard va sortir força alta sense massa perill.

R.C.D. Espanyol de Barcelona

Goles Goles

  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Kasper Rządkowski quedar desmarcat i marcar per a Espanyol al minut 35. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 21 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Fisseha Teklehaymanot va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Nicolò Scheraggi rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Enrique Andicoberry quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jost Derenbach, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Dario Faria després de 76 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jost Derenbach va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Enrique Andicoberry va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Florencjusz Suchenek. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Kasper Rządkowski de Espanyol va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 80 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Stefano Frizione s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Florencjusz Suchenek.