Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

residencial palau (773187) - Lobojo team (775480) » 703805691: T71/J3/IV

Liga 703805691 Información oficial sobre el partido 703805691 en Hattrick

03.12.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 3 / IV.43 (3466)

residencial palau Alineación oficial del equipo 'residencial palau' en el partido 2 - 0 Lobojo team Alineación oficial del equipo 'Lobojo team' en el partido
Òscar Socíes (37') 1 - 0
Antonio Chicharro (64') 2 - 0
residencial palau Alineación oficial del equipo 'residencial palau' en el partido 2 - 0 Lobojo team Alineación oficial del equipo 'Lobojo team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
residencial palau Alineación oficial del equipo 'residencial palau' en el partido 4 - 1 Lobojo team Alineación oficial del equipo 'Lobojo team' en el partido
Tiene mala suerte 3.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,3 % 0,2 % 4,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

residencial palau

Goles Goles

  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): residencial s'avançava al marcador al minut 37, després d'un rebot que va caçar en Òscar Socíes per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Antonio Chicharro es va introduir dins la defensa central al minut 64, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en 方 (Fang) 偌城 (Ruocheng)! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Reyes Ram de Liñan va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de residencial se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 36 per blocar una centrada d'en Ramón Paniagua va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de residencial.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): El residencial ho intentava per la dreta per mitjà de Reyes Ram de Liñan, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Al minut 83 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Carlos Guerguetiain de residencial va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carlos Elguezua de residencial la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lobojo team

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Carlos Hernán Cortet de Lobojo, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 6, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 237 Minuto 81 (Ocasión evento especial extremo + rematador): 伊 (Yi) 福宇 (Fuyu) va fer una magnífica centrada, però la rematada de Virgilio Schiavio va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Hashem Eweiss de Lobojo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.