Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Fontaneta (1590176) - Pythagorean Wanderers (315093) » 703805478: T71/J5/IV

Liga 703805478 Información oficial sobre el partido 703805478 en Hattrick

17.12.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 5 / IV.39 (3462)

Atlético Fontaneta Alineación oficial del equipo 'Atlético Fontaneta' en el partido 3 - 0 Pythagorean Wanderers Alineación oficial del equipo 'Pythagorean Wanderers' en el partido
Rafael Francia (9') 1 - 0
Juan Miguel Galves (40') 2 - 0
Reinold Mosich (67') 3 - 0
Atlético Fontaneta Alineación oficial del equipo 'Atlético Fontaneta' en el partido 3 - 0 Pythagorean Wanderers Alineación oficial del equipo 'Pythagorean Wanderers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlético Fontaneta Alineación oficial del equipo 'Atlético Fontaneta' en el partido 2 - 0 Pythagorean Wanderers Alineación oficial del equipo 'Pythagorean Wanderers' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Fontaneta

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Rafael Francia de Fontaneta aconseguir un gol al minut 9 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Juan Miguel Galves va incrementar l'avantatge de Fontaneta amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 118 Minuto 67 (Gol evento especial córner peinado): En Julio Hess Araya entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Fontaneta, un peu providencial d'en Reinold Mosich va situar el 3-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Ishak Bendahmani es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Rafael Francia va estar a punt de sentenciar el partit al minut 32, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Reinold Mosich una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 37, però una magnífica aturada de Ulf von und zu Liechtenstein va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 219 Minuto 86 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Kheri Museveni va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Fryderyk Krupczak, però l'estirada del porter va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fryderyk Krupczak de Fontaneta amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafael Francia de Fontaneta es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.

Pythagorean Wanderers

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 20 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Eduardo 'Explorator' Polo Cano va deixar a Kheri Museveni assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Purple va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Diego Acero va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Purple va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Bordari 'Lehendakari' Latsalde, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): Purple van sortir al contraatac amb encert al minut 85, però Bordari 'Lehendakari' Latsalde no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.