Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aladrokes de Cartago (118766) - GerPucela (1459020) » 703805407: T71/J1/IV

Liga 703805407 Información oficial sobre el partido 703805407 en Hattrick

19.11.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 1 / IV.38 (3461)

Aladrokes de Cartago Alineación oficial del equipo 'Aladrokes de Cartago' en el partido 1 - 1 GerPucela Alineación oficial del equipo 'GerPucela' en el partido
Akpess Sawadogo (40') 1 - 0
1 - 1 Stefano Yao (60')
Aladrokes de Cartago Alineación oficial del equipo 'Aladrokes de Cartago' en el partido 1 - 1 GerPucela Alineación oficial del equipo 'GerPucela' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Aladrokes de Cartago Alineación oficial del equipo 'Aladrokes de Cartago' en el partido 2 - 1 GerPucela Alineación oficial del equipo 'GerPucela' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,5 % 3,1 % 17,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aladrokes de Cartago

Goles Goles

  • 190 Minuto 40 (Gol de falta): En Akpess Sawadogo va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 1-0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Aladrokes per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 16, quan Alfons Rolka va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Federico Aquino va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Aladrokes se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Alfons Rolka! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Aladrokes va estar a punt de posar-se per davant al minut 40 però Eddie Simonsen va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Alfons Rolka va estar a punt d'avançar els locals al minut 65 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Akpess Sawadogo va estar a punt d'acabar en gol al minut 68, però el porter visitant Antonio Javor va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 43 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Federico Aquino s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

GerPucela

Goles Goles

  • 163 Minuto 60 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 60. L'anotador per GerPucela va ser Stefano Yao, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Es duien 22 minuts de partit jugats quan Filip Avramović va estar a punt de posar per davant a GerPucela amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Giuseppe Conticini va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Ben Miksche va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.