Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Odinfs F.C (438743) - Tptp Crew II (800320) » 703805230: T71/J13/IV

Liga 703805230 Información oficial sobre el partido 703805230 en Hattrick

11.02.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 13 / IV.34 (3457)

Odinfs F.C Alineación oficial del equipo 'Odinfs F.C' en el partido 2 - 2 Tptp Crew II Alineación oficial del equipo 'Tptp Crew II' en el partido
Ferran Chabrera (3') 1 - 0
1 - 1 Suban Sukodir (50')
Nukri Baghushvili (60') 2 - 1
2 - 2 Francisco Nolla (77')
Odinfs F.C Alineación oficial del equipo 'Odinfs F.C' en el partido 2 - 2 Tptp Crew II Alineación oficial del equipo 'Tptp Crew II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Odinfs F.C Alineación oficial del equipo 'Odinfs F.C' en el partido 0 - 1 Tptp Crew II Alineación oficial del equipo 'Tptp Crew II' en el partido
Tiene suerte 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,7 % 0,4 % 92,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Odinfs F.C

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Odinfs prenia la batuta de l'encontre al minut 3, quan en Ferran Chabrera va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 108 Minuto 60 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Mohamed Soulé encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Nukri Baghushvili només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): Mohamed Soulé va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Odinfs que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 233 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): En Mohamed Soulé es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Odinfs va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Mohamed Soulé, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ferran Chabrera de Odinfs va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tptp Crew II

Goles Goles

  • 160 Minuto 50 (Gol de falta): En una falta provocada per un defensa passerell, en Suban Sukodir va marcar amb un xut ras per sota la barrera posant la igualada al minut 50: 1 - 1.
  • 107 Minuto 77 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Francisco Nolla semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a Tptp. Qui ho havia de dir! 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Ahmed Anfal va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 261 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Tptp va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Saif Tahir Al-Amrany es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 263 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Pepe Quiroz va encarar al porter al 76, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Suban Sukodir.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Francisco Nolla de Tptp la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.