Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Vetusta (800280) - Ojrove Meu (1340121) » 703805005: T71/J13/IV

Liga 703805005 Información oficial sobre el partido 703805005 en Hattrick

11.02.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 13 / IV.30 (3453)

C.D. Vetusta Alineación oficial del equipo 'C.D. Vetusta' en el partido 1 - 4 Ojrove Meu Alineación oficial del equipo 'Ojrove Meu' en el partido
0 - 1 Rafael Panes (10')
0 - 2 Godefroy Pannetier (31')
0 - 3 Godefroy Pannetier (42')
Ottorino Boiano (47') 1 - 3
1 - 4 Alexander Mikov (89')
C.D. Vetusta Alineación oficial del equipo 'C.D. Vetusta' en el partido 1 - 4 Ojrove Meu Alineación oficial del equipo 'Ojrove Meu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.D. Vetusta Alineación oficial del equipo 'C.D. Vetusta' en el partido 0 - 2 Ojrove Meu Alineación oficial del equipo 'Ojrove Meu' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Vetusta

Goles Goles

  • 103 Minuto 47 (Gol por la derecha): Els seguidors del Vetusta van tornar a saltar d'alegria al minut 47. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Ottorino Boiano que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): En Marcos Longás va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 202 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al 32, Stanley Fatai hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Elai Aketxe. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 286 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 59, el Vetusta estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Eufrasio Santin va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Ojrove Meu

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Rafael Panes que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Ojrove.
  • 106 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Godefroy Pannetier va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 31, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Ojrove, mentre ja celebrava el 0 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 108 Minuto 42 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 42, en Roberto Rame la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Godefroy Pannetier que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Alexander Mikov de Ojrove l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 89 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Pål Sætre que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Godefroy Pannetier. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 282 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Gaëtan Silvain, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 58 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Ojrove va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Dainis Rēvelis quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Joan Maria Roigé, però la pilota va topar amb el travesser.