Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dietistas FC (994247) - Pifarrer F.C. (778860) » 703802898: T71/J4/III

Liga 703802898 Información oficial sobre el partido 703802898 en Hattrick

10.12.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 4 / III.9 (3416)

Dietistas FC Alineación oficial del equipo 'Dietistas FC' en el partido 2 - 3 Pifarrer F.C. Alineación oficial del equipo 'Pifarrer F.C.' en el partido
0 - 1 Pablo Mir (49')
Oswaldo Fermín (69') 1 - 1
1 - 2 Pablo Mir (77')
Abdelmouhaïmine Frije (83') 2 - 2
2 - 3 Miguel Ángel Urruchua (85')
Dietistas FC Alineación oficial del equipo 'Dietistas FC' en el partido 2 - 3 Pifarrer F.C. Alineación oficial del equipo 'Pifarrer F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dietistas FC Alineación oficial del equipo 'Dietistas FC' en el partido 2 - 0 Pifarrer F.C. Alineación oficial del equipo 'Pifarrer F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dietistas FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69, Oswaldo Fermín va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 119 Minuto 83 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip DFC va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Abdelmouhaïmine Frije va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Al minut 6, Oswaldo Fermín arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jere Pekkanen va estar a punt d'avançar els locals al minut 15 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): En Alleko Erauskin va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 213 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Després de 60 minuts, Cassio Zazzetta va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Oswaldo Fermín! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): DFC per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 84, quan Moisés Zorita Muñoz va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Pifarrer F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 49 (Gol de contra por la izquierda): En Pablo Mir va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 143 Minuto 77 (Gol de contra por la derecha): Pablo Mir va marcar al minut 77 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 2.
  • 142 Minuto 85 (Gol de contra por la izquierda): Miguel Ángel Urruchua va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 3 per a Pifarrer.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): Pifarrer van sortir al contraatac amb encert al minut 7, però Diego Goitia no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 215 Minuto 8 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Miguel Ángel Urruchua quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 14, quan en Diego Goitia va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.