Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fcmolins (1598792) - Cuchufritos F.C. (1432651) » 703802648: T71/J12/III

Liga 703802648 Información oficial sobre el partido 703802648 en Hattrick

04.02.2023 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 12 / III.4 (3411)

fcmolins Alineación oficial del equipo 'fcmolins' en el partido 2 - 0 Cuchufritos F.C. Alineación oficial del equipo 'Cuchufritos F.C.' en el partido
Gabriël van der Burg (51') 1 - 0
Matthias Becker (69') 2 - 0
fcmolins Alineación oficial del equipo 'fcmolins' en el partido 2 - 0 Cuchufritos F.C. Alineación oficial del equipo 'Cuchufritos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
fcmolins Alineación oficial del equipo 'fcmolins' en el partido 2 - 0 Cuchufritos F.C. Alineación oficial del equipo 'Cuchufritos F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fcmolins

Goles Goles

  • 107 Minuto 51 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): El jugador de fcmolins Gabriël van der Burg va anotar el 1 - 0 amb un xut impressionant des de 50 metres, que va entrar per l'escaire... quina gardela!
  • 105 Minuto 69 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Matthias Becker rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Iago Adrián Correa, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 0 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 27 (Ocasión evento especial): Gabriël van der Burg va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 27, però no s'esperava que en Dani Campos-Molinas, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.

Cuchufritos F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cuchufritos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Juan Luis Galán, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): En Alexander Elsner va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Cuchufritos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Nazario Cabacuelas, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 82 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfredo Ibros de Cuchufritos es va emportar una amonestació al minut 31 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Dani Campos-Molinas de Cuchufritos es va guanyar la targeta groga merescudament.