Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 702889873

Amistoso (RC) 702889873 Información oficial sobre el partido 702889873 en Hattrick

13.11.2022 09:00:00

Ires Gdynia-Obłuże Alineación oficial del equipo 'Ires Gdynia-Obłuże' en el partido 0 - 10 Kurak 3 Gdańsk Alineación oficial del equipo 'Kurak 3 Gdańsk' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Ires Gdynia-Obłuże Alineación oficial del equipo 'Ires Gdynia-Obłuże' en el partido 0 - 9 Kurak 3 Gdańsk Alineación oficial del equipo 'Kurak 3 Gdańsk' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ires Gdynia-Obłuże

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mariusz Blach de Gdynia-Obłuże es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Stanisław Czyrski de Gdynia-Obłuże es va guanyar la targeta groga merescudament.

Kurak 3 Gdańsk

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): Al minut 5 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Witold Nocuń que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Ścibor Surlit va aprofitar un error defensiu al minut 18, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Gdańsk.
  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 29, Ibrahim Mwandoro va pentinar un córner cap al segon pal que Rafał Wygwizd va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 3.
  • 184 Minuto 32 (Gol de penalti): Passaven 32 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Paweł Talaga va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 184 Minuto 39 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Gdańsk per augmentar la diferència al marcador a 0 - 5 al minut 39. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Paweł Talaga. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 182 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Rafał Wygwizd, que va ser qui va marcar 0 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Paweł Dębkowski de Gdańsk va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 7 al minut 75. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Al minut 79, Gdańsk va augmentar el seu avantatge a 0 - 8, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Paweł Talaga, amb un xut sec des de la dreta.
  • 184 Minuto 80 (Gol de penalti): Gdańsk va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 9, quan Paweł Talaga va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 183 Minuto 83 (Gol por la derecha): Adrian Cagara va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 10 per als visitants.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ścibor Surlit de Gdańsk va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Ścibor Surlit de Gdańsk per doble groga al minut 81.