Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 702886803

Amistoso 702886803 Información oficial sobre el partido 702886803 en Hattrick

12.11.2022 14:00:00

Coruño S.D Alineación oficial del equipo 'Coruño S.D' en el partido 1 - 3 Racing Perales Alineación oficial del equipo 'Racing Perales' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Coruño S.D Alineación oficial del equipo 'Coruño S.D' en el partido 1 - 1 Racing Perales Alineación oficial del equipo 'Racing Perales' en el partido
Tiene un resultado normal 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,1 % 6,5 % 72,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Coruño S.D

Goles Goles

  • 190 Minuto 74 (Gol de falta): En Raúl Zatón conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 1-2

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): El Coruño va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 32, però en Raúl Zatón va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): En Fedor Müller va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Coruño, l'equip va recuperar la pilota al minut 56 i va contraatacar. En Raúl Zatón va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Racing Perales

Goles Goles

  • 141 Minuto 24 (Gol de contra por el centro): Perales sabia com jugar al contraatac, i al minut 24, Adrián Juez va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43, Luis Rivarola va augmentar l'avantatge de Perales a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 105 Minuto 85 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Aboubekr Tamir va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Emanuel Pavišić va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Perales posava el marcador 1 a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 9 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Nathaniel Ullman va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Cristóbal Pedroso Garro quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Rodrigo Alio, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Luis Rivarola es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.