Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 702795545

Copa 702795545 Información oficial sobre el partido 702795545 en Hattrick

16.11.2022 12:00:00

Enigma5 Alineación oficial del equipo 'Enigma5' en el partido 1 - 2 Peterlos Alineación oficial del equipo 'Peterlos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Enigma5 Alineación oficial del equipo 'Enigma5' en el partido 0 - 3 Peterlos Alineación oficial del equipo 'Peterlos' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Enigma5

Goles Goles

  • 106 Minuto 87 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Enigma5 sempre confia amb les genialitats d'en Jesús Villamayor; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Daniel Krula! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Gian Franco Della Corna va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Enigma5 se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 206 Minuto 78 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 78, tothom va saber perquè en Felipe Zadaya era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.

Peterlos

Goles Goles

  • 173 Minuto 86 (Gol por la derecha): Al minut 86 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Gustavo Maldonado Chacón que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 172 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Peterlos va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 90. Paco Revilla va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 62 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 62 la va desaprofitar Gustavo Maldonado Chacón de Peterlos, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 273 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Peterlos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Aleandro Borgognone va desviar el xut final de Julián Gallegos després d'una sèrie de rebots i molta confusió.